Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Γενική συνέλευση συλλόγου

Μετά από 3 εβδομάδες επιτυχημένων, μαζικών για τα δεδομένα του συλλόγου, συνελεύσεων στις οποίες ελήφθησαν αγωνιστικές αποφάσεις, την προηγούμενη ο σύλλογος παρέμεινε ανενεργός καθώς η προγραμματισμένη γενική συνέλευση δεν είχε απαρτία. Με τόσα ζητήματα να τρέχουν τόσο στην επικαιρότητα της σχολής με το ζήτημα των αποσπασμένων που δεν έχει λυθεί ακόμα ενώ η πρακτική έχει ξεκινήσει, με τις διδακτικές μονάδες που ορίστηκαν χαριστικά 42 μόνο για το 4ο έτος, με τη λέσχη να ανοίγει στα χέρια ιδιώτη που ζητάει οικονομικά κριτήρια για τη σίτιση. Με την πολιτική επικαιρότητα όπου το επόμενο μνημόνιο περιμένει να κάνει την εμφάνιση του και να υποβαθμίσει ακόμα περισσότερο τις ζωές μας, με μια κυβέρνηση που μονοπωλεί στα δελτία ειδήσεων προάγοντας το τάχα αντιφασιστικό της πρόσωπο και ταυτόχρονα να εντείνει την γνωστή "θεωρία των άκρων" ειδικά μετά τη δολοφονία μελών της ΧΑ και τους νεο-ναζι να τριγυρνούν ανενόχλητοι στις γειτονιές και να κάνουν επιθέσεις σε μετανάστες.
Με αγώνες που τρέχουν όπως των διοικητικών που παλεύουν για το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία και τα εργασιακά μας δικαιώματα, με την ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 6/11 στην οποία θα δοθεί το έναυσμα για νέους αγώνες.

Για όλα αυτά και για όλα συμβαίνουν στον κόσμο οι φοιτητές πρέπει να παίρνουμε θέση και να την εκφράζουμε μέσα από το συλλογικό μας όργανο τη γενική συνέλευση. Ταυτόχρονα να παίρνουμε αγωνιστικές αποφάσεις μέσα από αυτές και να διεκδικούμε συλλογικά το δικαίωμα μας σε μόρφωση-εργασία-δημοκρατία!

Ενάντια στις λογικές του ατομικού δρόμου προτάσσουμε τη συλλογικότητα και τη συλλογική διεκδίκηση όσων μας ανήκουν σε συμπόρευση και συντονισμό με τα υπόλοιπα κομμάτια της κοινωνίας.

Όλοι-ες στη γενική συνέλευση του συλλόγου την τρίτη 5/11 στις 12:00 στο ισόγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου