Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Αυτοί με το ρεαλισμό της ελεύθερης αγοράς… Εμείς με το ρεαλισμό της ανατροπής!

Βρισκόμαστε σχεδόν ένα χρόνο από τότε που η «αριστερή» κυβέρνηση υπέγραψε το τρίτο μνημόνιο και πάμε ολοταχώς για το 4ο… Από την άλλη η αντιπολίτευση ΝΔ να νίπτει τας χείρας της για το «αδιέξοδο» της χώρας (ποιος έβαλε άραγε το χεράκι του γι αυτό;;!!). Οι γκεμπελίσκοι των ΜΜΕ να κραυγάζουν για τις δεσμεύσεις της χώρας, την καταστροφική έξοδο από το ευρώ… κι ο λαός ακόμα στην αναμονή, οι προσδοκίες του στον πάγο… 

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: Τη στιγμή που πληρώνουμε δισεκατομμύρια για το χρέος, δεσμεύονται τα αποθεματικά των δημόσιων φορέων (νοσοκομεία, δήμοι, πανεπιστήμια) για την εξασφάλιση ρευστότητας για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Ετοιμάζεται νέο νομοσχέδιο για την παιδεία που ενσωματώνει τις βασικές κατευθύνσεις της ΕΕ για τις επιχειρηματικοποίηση των πανεπιστημίων, δε κάνει ούτε στο ελάχιστο λόγο για αύξηση της χρηματοδότησης. Η ανεργία παραμένει στα ύψη κι η κυβέρνηση «λύνει» το πρόβλημα όχι με δημόσιες επενδύσεις, άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας αλλά με προκήρυξη προγραμμάτων voucher και κοινωφελούς εργασίας δηλαδή 6μηνα με μισθό 400 ευρώ χωρίς ένσημα! 


ΑΡΚΕΤΑ! ΟΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣ ΧΩΡΑΝΕ!

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΕ-ΔΝΤ-ΧΡΕΟΥΣ! 
Σύγκρουση-ρήξη με την ΕΕ των τραπεζιτών και πολυεθνικών! 

ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!
Παύση πληρωμών τώρα-διαγράφη του χρέους! 

ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΡΗΞΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΩΝ»!
Ρήξεις επιβάλλονται μόνο όταν ο λαός οργανώνεται, αγωνίζεται, ματώνει, παλεύει να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Όταν οι εργαζόμενοι και η νεολαία κάνουν πολιτική οι ίδιοι για τους ίδιους και δε περιμένουν ν’ αλλάξουν τα κοινοβούλια, μόνο τότε πετυχαίνουν νίκες!

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! 
Για τους εργαζόμενους και την πληττόμενη νεολαία δεν υπάρχει "έντιμος" συμβιβασμός με τους τραπεζίτες και τους τοκογλύφους της ΕΕ και του ΔΝΤ! Δε συμβιβάζονται τα συμφέροντα της πληττόμενης νεολαίας με τα συμφέροντα του Μπόμπολα! Ανάπτυξη γι αυτούς σημάνει εργασιακή εκμετάλλευση, ανασφάλεια για εμάς! 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Συνάδελφε-Συναδέλφισσα 18 Μάη σε καλούμε να στηρίξεις ΕΑΑΚ. Με πλήρη επίγνωση ότι οι ανατροπές δεν έρχονται με μία ψήφο στις φοιτητικές εκλογές. 

Στήριξη της ΕΑΑΚ σημαίνει:

ΕΝΕΡΓΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!

Στέλνει μήνυμα:
Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ «ΕΦΙΚΤΕΣ» ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ «ΕΝΤΙΜΟΥΣ» ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ! 
Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ! 

ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

18 ΜΑΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Α.Ρ.ΠΑ.-Ε.Α.Α.Κ.
ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου